Bulevar Kralja Aleksandra 474, lokal 4,Zvezdara, Beograd     0114079304 0653251321     office@autoskolafest.com    Pon-Pet:08h - 20h Sub:08h-16h Nedelja:Ne radimo           

O nama

Auto škola FEST

Auto škola Fest

Auto škola Fest je otvorena početkom 2018. godine sublimirajući profesionalno iskustvo instruktora sa preko 25 godina iskustva u obuci, Srđana Đurića i Dragana Stojanovića, kao mišljenje mladih kadrova Marka Radulovića i Mihaila Dumića koji svojim zalaganjem i trudom čine uspešan tim.

Višegodišnje iskustvo, stručno znanje i tolerancija su naše glavne odlike.

Vozačku obuku sprovodimo u skladu sa zakonom o saobraćaju i važećim propisima. Pomno pratimo sve novine u izmenama i dopunama zakona o saobraćaju, kako bi se na vreme prilagodili i kako bi naše polaznike na vreme instruisali.

Nova pravila vozačke obuke su od skoro donela velike promene u rad auto škola. Pobrinuli smo se da naši polaznici borave u prijatno opremljenim učionicama za teorijsku nastavu, sa svim potrebnim didaktičkim sredstvima.

Praktični deo obuke za vozački ispit

Praktična nastava se odvija u novim automobilima Volkswagen Polo, Fiat Punto Grande, Fiat Punto Clasic, kao i motorima Kawaski ZR 750j i Suzuki Burgman 400. Polaznici, koji se odluče za vozačku obuku za BE kategoriju, imaju na raspolaganju tri različite prikolice za automobile.

Zašto baš auto škola FEST?

Mi se trudimo da svaki polaznik položi vozački ispit iz prvog puta. Ukoliko polaznik sa pažnjom prati vozačku obuku i prebrodi tremu na ispitu. Instruktor će svakog polaznika posavetovati kako da se izbori sa tremom pre vozačkog ispita i na koje segmente vožnje treba posebno da obrati pažnju.

Statistika govori da je naša škola u vrhu najuspešnijih, kada se radi o polaznicima na polaganju vozačkog ispita. Pored uspešno položenog vozačkog ispita, nama je od važnosti da svaki polaznik bude dobar vozač koji nikada neće ugroziti ni sebe ni druge učesnike u saobraćaju. Iz tog razloga spremni smo da na svako pitanje polaznika odgovorimo detaljno i razumljivo.

Kategorije koje možete položiti u našoj školi

Višegodišnje iskustvo u vozačkoj obuci nas uči da je strpljenje temelj kvalitetnog rada sa kandidatima tokom vozačke obuke. Koje sve obuke za polaganje organizujemo Pružamo uslugu vozačke obuke za A, A2, B i od skoro i za BE kategoriju (za vozilo sa prikolicom).

Najveće interesovanje u našoj školi je za izuzetno kvalitetnu obuku za B kategoriju vozačke dozvole. Na prvom razgovoru u auto školi, prilikom upisa, polaznik će biti detaljno informisan o svim dokumentima koje treba da pribavi, postupku vozačke obuke i polaganju vozačkog ispita.

Naši polaznici imaju svesrdnu podršku Auto škole Fest u svim segmentima vozačke obuke. Polaznici za polaganje za B kategoriju vozačke dozvole mogu da pohađaju obuku sa navršenih najmanje 16 godina, dok za polaganje moraju da sačekaju 17. rođendan. Javljaju nam se sve generacije polaznika i mi im maksimalno izlazimo u susret kada su u pitanju termini, ali i stil učenja.

Sistematična vozačka obuka, sa obiljem primera iz prakse, najpre teorijska, a potom i praktična, omogućila je velikom broju vozača da bez bojazni i potpuno bezbedno vozi automobil. Dobro edukovan vozač je i bezbedan vozač, pre svega, zato što dobro razume saobraćajne situacije u kojima se nalazi.

Naša najbolja reklama je preporuka zadovoljnih polaznika koji su sada dobri vozači. Da bi vaš utisak o Auto školi Fest bio potpun pripremili smo vam i vrlo pristupačne cene vozačke obuke. Takođe, pružamo mogućnost plaćanja časova vožnje u više mesečnih rata.

Ukoliko želite da pohađate časove vožnje zakažite svoje termine na telefone: 011/407-93-04 ili 065/325-13-21. Za termine na Karaburmi: 0114568327, 0653061893

POD SLOGANOM - DOĐI, UPIŠI SE I OSVOJI SMART ZA SVOJ DOBAR START!

Trudimo se da budemo drugačiji, jedinstveni. Auto škola FEST je prva auto škola na ovim prostorima koja sprovodi ovakav vid motivacije za svoje buduće kandidate.

Instruktori

Milutin Stanišić
Instruktor B i BE kategorije
Instruktor za obuku vozača B-BE kategorije sa licencom. Višegodišnje iskustvo u obuci svih generacija od 17-65 godina i osoba sa invaliditetom.Dugogodišnji rad (38 godina) u omladinskom uslužnom centru,AMSS -AMD (AMSS)
Karakteristike: Staložen, miran, uporan, voli svoj posao.

Dragan Stojanović
Instruktor B kategorije, dugogodišnje iskustvo.

Bogdan Bjelić
Instruktor A, A2, A1, B, BE, C, CE, kategorije. - 80 tih godina spremao prvu ekipu koja je išla na camel trophy! - Instruktor A kategorije za Titovu pratnju / Dugogodišnji ljubitelj kamiona i mopeda.

Mihajlo Dumić
Instruktor B, BE kategorije.
Srdjan Djurić
Instruktor za B, BE, A, A2 i A1 kategorije.  
Milan Petaković
Instruktor A, A2, A1, B kategorije.

Filip Filipović
Instruktor A, A2, A1, B kategorije.
Dragan Milenkov
Instruktor B kategorije. 36 godina.
Jovo Aranitović
Instruktor B kategorije.

Vukašin Vujačić
Predavač teorijske obuke.