O nama

 

Auto škola FEST

 

 

Auto škola FEST je novootvorena škola koja se nalazi u strogom centru zbivanja i gradske vreve, nastala na temeljima starog sistema obučavanja sa promenama prilagođenim savremenim ljudima i njihovim obavezama radi bolje i kvalitetnije obuke novo pridošlih kandidata za vozače. Sama auto škola FEST ima jedinstvenu ponudu A2, A, B kategorije sa percepcijom da naši kandidati budu zadovoljni kada budu položili svoj vozački ispit. Ono čime se škola može pohvaliti jeste uvođenje BE  kategorije sa kojom smo postali prva i jedina auto škola u starom delu Beograda koja je ovu kategoriju svrstala u svoju ponudu. Naš moto je da smo tu zbog Vas.

Stvorili smo zajednicu koja je spremna na sve zarad kvalitetne obuke i prijatnog okruženja za naše polaznike jer nam je pre svega bitno da kad naš kandidat položi vožnju bude siguran i kvalitetan vozač kao i da baš našu školu sa osmehom pominje i preporučuje svojim prijateljima i poznanicima.

Instruktori

 

Milutin Stanišić
Instruktor B i BE kategorije

Instruktor za obuku vozača B-BE kategorije sa licencom. Višegodišnje iskustvo u obuci svih generacija od 17-65 godina i osoba sa invaliditetom.Dugogodišnji rad (38 godina) u omladinskom uslužnom centru,AMSS -AMD (AMSS)
Karakteristike: Staložen, miran, uporan, voli svoj posao.

Dragan Radanović
Instruktor B, BE, C, D  i E kategorije

Radio kao profesionalni vozač od 2013. do 2018, a u međuvremenu položio za instruktora B,BE,C,D  i E kategorije.

Sposoban da obučava mlade polaznike, strpljiv, staložen i pozitivan instruktor koji ume da prenese znanje i iskustvo.