О нама

 

Ауто школа ФЕСТ

 

 

Ауто школа ФЕСТ је новоотворена школа која се налази у строгом центру збивања и градске вреве, настала на темељима старог система обучавања са променама прилагођеним савременим људима и њиховим обавезама ради боље и квалитетније обуке ново придошлих кандидата за возаче. Сама ауто школа ФЕСТ има јединствену понуду А2, А, Б категорије са перцепцијом да наши кандидати буду задовољни када буду положили свој возачки испит. Оно чиме се школа може похвалити јесте увођење БЕ  категорије са којом смо постали прва и једина ауто школа у старом делу Београда која је ову категорију сврстала у своју понуду. Наш мото је да смо ту због Вас. 

Створили смо заједницу која је спремна на све зарад квалитетне обуке и пријатног окружења за наше полазнике јер нам је пре свега битно да кад наш кандидат положи вожњу буде сигуран и квалитетан возач као и да баш нашу школу са осмехом помиње и препоручује својим пријатељима и познаницима.

 

 

Инструктори

 

Милутин Станишић

Инструктор Б и БЕ категорије

Инструктор за обуку возача Б-БЕ категорије са лиценцом. Вишегодишње искуство у обуци свих генерација од 17-65 година и особа са инвалидитетом.Дугогодишњи рад (38 година) у омладинском услужном центру,АМСС -АМД (АМСС)
Карактеристике: Сталожен ,миран ,упоран ,воли свој посао.

Драган Радановић

Инструктор Б, БЕ, Ц, Д  и Е категорије

Радио као професионални возач од 2013. до 2018, а у међувремену положио за инструктора Б,БЕ,Ц,Д  и Е категорије.

Способан да обучава младе полазнике, стрпљив, сталожен и позитиван инструктор који уме да пренесе знање и искуство.