Bulevar Kralja Aleksandra 474, lokal 4,Zvezdara, Beograd     0114079304 0653251321     office@autoskolafest.com    Pon-Pet:08h - 20h Sub:08h-16h Nedelja:Ne radimo           

2020-05-01T14:32

Zašto upisati Auto školu Fest na Zvezdari

S obzirom na to da se auto škole među sobom mogu prilično razlikovati, adekvatan izbor je u tom pogledu od velikog značaja.

Ukoliko živite na Zvezdari logično je da ćete na vašoj opštini pronaći auto školu gde ćete sprovesti obuku za polaganje vozačkog ispita. Prvo živitte na toj optšini znate svaku ulicu, emotivno ste vezani nju. Opština Zvezdara je veoma zanimljiva sa svojim uličicama koje idu i uzbrdo i nizbrdo. Ko savlada vožnju na Zvezdari taj može da vozi bez problema bilo gde.

Polaganje vožnje na opštini Zvezdara

Opština Zvezdara je jedna od najlepših opština u Beogradu. Poseduje zavidnu količinu parkova i šuma. Vožnja kroz Zvezdarske šume je jedno prelepo iskustvo. To će vam sigurno olakšati stres od vožnje koji svaki kandidat poseduje.   

Koliko ćete profitirati od časova vožnje isključivo zavisi od auto škole koju pohađate, tako da je veoma važno izabrati školu koja je uspešna i ima dobru reputaciju.

Opština Zvezdara se graniči sa Palilulom, Voždovcem, Vračarem i Grockom. Ukoliko živite na ovim opštinama pozvani ste da posetite auto školu Fest na Zvezdari i u prelepom ambijentu učite polaganje vozačkog ispita.

Auto skole na Zvezdari

Ukoliko želite da razvijete do maksimuma svoje vozačke veštine, ne postoji bolji način da to postignete od pohađanja nastave u našoj auto školi.

Ovo su neki od razloga zašto baš mi:

 • - Kandidatima nudimo mogućnost da kroz praktičnu obuku steknu značajno iskustvo u vožnji u različitim uslovima na putevima i u saobraćaju koje, pored toga što značajno povećava šanse za uspešno polaganje vozačkog ispita, ima veliki značaj i u kasnijem snalaženju u saobraćaju kao samostalan vozač.
 • - Teorijska obuka. Polaznici se uče pravilima na putevima i zakonima u saobraćaju. Ovakva nastava predstavlja osnovu za sigurnu vožnju u svim situacijama.
 • - Profesionalni, iskusni i dobro obučeni instruktori . Bilo da ste apsolutni početnik u vožnji ili vam je potrebna samo provera pred vozački ispit, naši instruktori vam mogu biti od velike pomoći.
 • - Nastava je u potpunosti prilagođena kandidatima – njihovom prethodnom iskustvu, potrebama, vremenu i ličnosti. Takođe postoji mogućnost dolaska po kandidata pre i vožnje nakon praktičnog časa.
 • - Visoka prolaznost na vozačkim ispitima koja je pokazatelj kvaliteta nastave u kojoj je akcenat na izlaganju što različitijim uslovima saobraćaja.
 • - Pristupačne cene Vožnja je doživotna veština koja u velikoj meri olakšava život i pruža mnoge mogućnosti. Nekada veština koja je omogućavala dodatne izbore i prednost a danas doslovno potreba, vožnja ima značaj koji obuku i iskustvo u tom pogledu čini još značajnijom. Uz odgovarajuću edukaciju i iskustvo stečeno u ovoj auto školi, budući vozači razvijaju pravilne vozačke navike koje mogućnost kazne i nezgoda u saobraćaju svode na minimum.

Auto škola na Zvezdari

Koje su još prednosti sticanja vozačkih veština i vozačke dozvole?

 • - Na prvom mestu, sloboda i nezavisnost. Sa ovim veštinama imate dodatni izbor i niz novih mogućnosti, pored toga što možete lakše, brže i jednostavnije da dospete s jednog mesta na drugo. Ne zavisite od drugih i javnog prevoza, imate mogućnost da sami organizujete svoje vreme na najbolji način.
 • - Vožnja je vrlo često ne samo pogodnost nego i uživanje – u samoj vožnji kao i u izboru vozila i svih detalja vezanih za njega.
 • - Veština koja pomaže u karijeri. Mnoga radna mesta zahtevaju posedovanje vozačke dozvole, a čak i ako imate sopstveni posao ovo može biti od velikog značaja u olakšavanju obavljanja raznih poslova.
 • - Vožnja sopstvenog automobila može biti ekonomičnija u odnosu na druge vidove prevoza.
 • - Vozačka dozvola je dokument koji služi za identifikaciju. Svakako nije samo po sebi razlog za sticanje veština u vožnji i u tom smislu je ovde najmanje bitna stavka, ali je velika pogodnost.
 • - Učenje vožnje u šumama Zvezdare.  

Sve su ovo razlozi zažto da upišete našu auto školu na Zvezdari.